Promo

Recikliraj u Lidlu i time doniraj fondaciji „BUDI HUMAN“

U Lidl prodavnici na Vizantijskom bulevaru u Nišu potrošači mogu da vrate prazne flaše i limenke, recikliraju ih i za tu ekološku odluku budu dodatno podstaknuti, jer za svaku recikliranu ambalažu kompanija donira po 5 dinara korisnicima fondacije „Budi human“.

U okviru kampanje „Dobro se reciklažom vraća“, kompanija Lidl Srbija poziva svoje potrošače da se pridruže ekološkoj inicijativi i recikliraju flaše i limenke, obzirom da upravo reciklažom štedimo resurse i energiju i istovremeno čuvamo našu zemlju. Mogu se reciklirati PET i ALU ambalaže od pića kupljenih u Lidlu, odnosno plastične flaše i limenke koje su prazne i koje na sebi imaju barkod.

U holu Lidl prodavnice na adresi Vizantijski bulevar 47 potrošače čeka aparat za reciklažu. Jednostavan za korišćenje, omogućava potrošačima da kada dođu u kupovinu pri ulasku u prodavnicuodlože ambalažni otpad u otvor aparata i tako recikliraju. Aparat nakon prihvatanja ambalažeprikazujekoliko je ambalaže i koje vrste prikupljeno, a zatim se klikom na dugme „DONIRAJ“ dobija papir kao potvrda, sa ukupnim iznosom novca koji će reciklažom biti doniran korisnicima fondacije „Budi human“. 

Sakupljanjem ambalaže, sa jedne strane, činite dobro za prirodu – pomažete čistijoj Srbiji, recikliranju ambalaže i smanjenju zagađenja sredine, a sa druge, činite dobro za društvo, konkretno, za korisnike humanitarne fondacije „Budi human“, jer kompanija za svaku recikliranu ambalažu fondaciji donira po 5 dinara.

Nišlije ne bacajte prazne flaše i limenke  – sakupljate ih i reciklirajte u Lidlu, jer dobro se reciklažom vraća!

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 65 prodavnica u 37 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com