Politika

Prvi sastanak šefova odborničkih grupa

Predsednik Skupštine grada Niša Boban Džunić danas je održao sastanak sa šefovima odborničkih grupa. U okviru razgovora o planiranim tačkama dnevnog reda zasedanja treće sednice Skupštine grada Niša, zakazane za sredu 9. septembra 2020. godine. Predsednik Džunić je rekao da će biti otvoren za sve predloge kojima bi se unapredio budući rad niškog parlamenta.

“Osim postojanja dobre i konstruktivne saradnje sa izvršnim delom vlasti, skupštinska služba stoji na raspolaganju svim odborničkim grupama u pogledu stručne pomoći i podrške u radu svih odbornika”, naglasio je Džunić.

Sednici su prisustvovali Zvezdan Milovanović, šef Odborničke grupe Aleksandar Vučić-za našu decu, prof. dr Mile Ilić, šef Odborničke grupe Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma, Dragoslav Ćirković, šef Odborničke grupe Niš moj grad, Nikola Marinković, šef Odborničke grupe SPAS  i Slavoljub Savić, šef Odborničke grupe Partija ujedinjenih penzionera Srbije.

Sednica Skupštine grada ponovo će biti održana u zgradi Oficirskog doma zbog aktuelne epidemiološke situacije.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sastali se da podele službena kola da imaju za privatne poslove i da dobiju spisak kafana za krkanje o državnom trošku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com