Merošina

Predsednica Vlade obišla radove na Oblačinskom jezeru

Prvi put u istoriji opštine Merošina, jedan predsednik Vlade došao je u posetu. Predsednica Vlade Ana Brnabić obišla je radove na rekonstrukciji hotela na Oblačinskom jezeru.

Kompleks objekata u zakup je preuzelo državno preduzeće “SP Resort” od januara 2020. godine i odmah su krenuli radovi na rekonstrukciji restorana i smeštajnih kapaciteta.

„Mene posebno raduje da ćemo u takav jedan kompleks uspeti uskoro da dovedemo turiste pre svega iz Nišavskog regiona, a onda i iz čitave Srbije“, rekla je predsednica privremenog organa Opštine Merošina Stanja Stajić.

Objekat je u završnoj fazi renoviranja i uskoro će primiti prve goste. Preduzeće “SP RESORT” uradio je kompletnu rekonstrukciju objekta na Oblačinskom jezeru. Renoviran je krov, urađeno grejanje, kanalizacija, struja, toaleti.  Adaptirani su i smeštajni kapaciteti.

Prilikom posete, premijerka je obišla čitav kompleks i izrazila oduševljenje potencijalom i prirodom koju Oblačinsko jezero poseduje.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com