Promo

Ponuda poslova u Nišu – poslovi.infostud.com

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu na kraju avgusta meseca 2020. godine, prema podacima Infostuda, ima nešto više od 170 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Ponuda poslova na portalu poslovi.infostud, krajem avgusta meseca zaista je šarenolika.

Kao što smo naviklii, velika je potražnja stručnjaka u IT oblasti i programera za razne programske jezike, web divelopera i grafičkih dizajnera.

Ono što se uvek traži jesu komercijalisti, menadžeri marketinga i prodaje, kao i prodavci u radnjama i na terenu.

Neke firme traže radnike u proizvodnji i u magacinima.

Poslova, za koje je potrebno znanje stranih jezika, je sve više. Traži se najviše znanje engleskog jezika, ali i drugih.

Nekoliko firmi traži električare, dok ovog meseca postoji i veća potreba za veterinarima.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button