Društvo

POČINJE sa radom niški splav “PORTO NUOVO”

Niški splav „PORTO NUOVO“ počinje sa radom.

U toku je finalno sređivanje a privatno otvaranje je već zakazano, mada zvanično splav počinje sa radom u ponedeljak 17. jula.

Vlasnik Dragan Škopelja kaže da je sve sređeno i da je novi enterijer savremen, dodaje neće izostati ni odlična ponuda. U početku će u ponudi biti piće a od oktobra i mediteranska hrana, dodaje za Niške Vesti vlasnik.

Detaljno renoviranje splava je trajalo godinu dana i konačno je došao red da on ponovo ugosti Nišlije.

Sve vreme renoviranja vladalo je veliko interesovanje Nišlija kada će jedini niški splav ponovo početi sa radom.

„Iako sam želeo da sa otvaranjem odmah Nišlijama ponudimo i hranu, imamo problem da u Nišu pronađemo osoblje za kuhinju. Pokušao sad da radnike nađem i preko Nacionalne službe za zapošljavanje ali mi ni to nije pošlo za rukom, tako da ćemo na restoran sačekati do oktobra“, kaže za Niške Vesti Dragan Škopelja.

Radnike su pokušali da pronađu i na Facebook-u.

Ispred splava su kao i ranije postavljene  platforme a uveče se na ovom prostoru planiraju svirke, a splav će imati i klabing manir.

Splav je dodatno ojačan, a sve potrebne dozvole vlasnik je dobio od Republičke vodne inspekcije, o čemu su Niške Vesti već pisale.

Pod novim imenom niški splav „PORTO NUOVO“ ponudiće Nišlijama i gostima grada nešto novo a opet poznato i nešto što smo voleli.

Srećan rad i puno uspeha, želi redakcija Niških Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com