Društvo

Plesale i najmlađe Pčelice u dvorištima vrtića

Šesta tradicionalna manifestacija JPU „Pčelica” – „Plesom do znanja i zdravlja” imala je završni deo u dvorištima vrtića kada su svoje plesno umeće i osećaj za ritam pokazale najmlađe i najslađe pčelice.

Deca jaslenog uzrasta i mlađih grupa iz svih vrtića su plesala u dvorištima vrtića i bile prave zvezde publici koja ih je bodrila.

Foto: JPU “Pčelica”

Malene ručice su aplaudirale, koraci se brojali, nekom su pomogle vaspitačice, neki su sve sami, ali su svi bili na visini zadatka i izmamili ogromnu podršku i aplauz prisutnih.

Foto: JPU “Pčelica”

Mame, tate, bake, deke i ostala rodbina i prijatelji bili su ponosni na svoje najveće blago, jer nisu ni bili svesni šta sve mogu malene nožice i ručice.

„Ovo su pčelice bebice koje su danas plesale u svojim vrtićima i izmamile osmehe i po koju suzu radosnicu. Zahvaljujemo se svima koji su dali podršku našoj ideji ljubavi, našim predivnim kostimima pčelica, našoj potrebi da budemo uvek drugačiji i originalni”, izjavila je direktorica JPU „Pčelica” Svetlana Mitić i poručila da se od dece radost može naučiti i da treba tu lekciju ponavljati više puta.

Foto: JPU “Pčelica”

Stariji drugari koji su plesali na stadionu, bodrili su svoje malene prijatelje i pokazali kako se u niškim vrtićima od malih nogu neguje prijateljstvo, drugarstvo, zdrav duh i daruje ljubav.

Foto: JPU “Pčelica”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com