Društvo

“Cvrčkov sportski dan”

U vrtiću Cvrčak JPU Pčelica Niš, organizovano je sportsko druženje roditelja, dece i vaspitača nakon svakodnevnih razmena informacija, kontinuirane saradnje, razgovora, usvajanja predloga i sugestija roditelja i predstavnika Saveta roditelja.

Foto: PU Pčelica

„Cvrčkov sportski dan“ u skladu sa razvojnim planom vrtića, okupio je veliki broj roditelja, koji su, pored sportskog umeća, pokazali i snagu timskog duha i ukazali na važnost samog učestvovanja i saradnje.

Vaspitač rukovodilac vrtića Cvrčak, Aleksandra Ilić, kaže da smo svi svesni značaja fizičke aktivnosti kod dece i odraslih, ali nas odrasle svakodnevica često ograničava na sedenje i boravak u zatvorenom.

“U našem vrtiću deca skoro svakodnevno borave na otvorenom, u dvorištu vrtića ili na sportskom terenu. Odlučili smo da i roditeljima predstavimo neke od naših svakodnevnih doživljaja. Druženje je bilo uspešno, deca su prezadovoljna, a roditelji oduševljeni” ističe ona.

Komentari roditelja da nisu očekivali takvo druženje, da treba češće da se organizuju, da je baš zabavno i da ih vraća u period predškolsktva, pokazali su značaj provedenog vremena sa decom na otvorenom i saradnje sa vaspitačima.

Kolektiv vrtića Cvrčak je zahvalan na odazivu i učešću, na poverenju i sportskoj fer igri, a pre svega na svakodnevnoj saradnji i velikoj podršci porodica i okoline.

„Cvrčkov sportski dan“ postaće tradicionalna sportska manifestacija, a vaspitači su otvoreni i za sve druge predloge, jer su sreća i osmeh na licu naših mališana najbitniji.

Foto: PU Pčelica

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com