DruštvoSport

Održana prva dečija olimpijada „Pužićijada“

U sali OŠ „Miroslav Antić“, tokom minulog vikenda, održana je prva dečija olimpijada „Pužićijada“ koju su organizovali vrtić „Veseli pužić“ i „Klub za funkcionalni trening“.

Na olimpijadi za mališane učestvovalo je preko 100 takmičara iz 10 školica i vrtića. Takmičenje je otvorio rukometaš Nikola Pribak, a nakon nastupa plesne grupe „Boom 018“, mali olimpijci takmičili su se u igrama balansa, trkama, poligonima spretnosti, navlačenju konopca i mnogim drugim disciplinama prilagodjenim uzrastu ovih mališana, navode organizatori.

Foto: Marko Jovanović

„Nadmetanje je izmamilo osmeh kako na licima malisana tako i glasne publike koje su navijale za svoje timove. Ova manifestacija će prerasti u tradiciju i narednih godina ocekujemo jos vise dece i puno zanimljivih igara“, kažu organizatori.

Pobednici su bili grupa „Rekreativci“ iz naselja „9. maj“, drugi su bili mališani iz vrtića „Madagaskar“, a treći takmičari iz vrtića „Wonderland“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com