Servisne

Od danas zimski red vožnje

Od utorka, 01.09.2020. godine na svim linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Niša primenjivaće se „zimski red vožnje“.

Prema ranijim najavama, zbog posaska dece u školu očekuje se povećan broj putnika u gradskom prevozu, a zajedno sa Školskom upravom Niš iznaći će i najpovoljnije rešenje za prevoz đaka za koje 1. septembra počinje nova školska godina koja je ove godine nešto drugačija zbog epidemije korona virusa.

Ukoliko postoji potreba neka od linija će biti prilagođena potrebama učenika, a pre svega se radi o međugradskim linijama budući da je najavljeno skraćenje časova u školama. Prevoz osnovaca je besplatan, dok će srednjoškolci koji dve nedelje pohađaju nastavu u školama, a dve nedelje od kuće, moći da koriste polumesečnu kartu.

Cene karata, pojedinačnih, polumesečnih i mesečnih ostaju iste i neće biti poskupljenja jer su sve finansijske konstrukcije u Direkciji urađene sa sadašnjim cenama karata.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nakon pročitane ove vesti pozvala sam kontakt centar JP Direkcije za javni prevoz grada Niša i od njih dobila informaciju da nije moguće da učenik srednje škole koristi polumesečnu kartu, jer one važe od 1. do 15. u mesecu, odnosno od. 16. do kraja meseca, a moje dete će ići svake druge nedelje u školu, dakle, jedne u prvom delu meseca, a druge u drugom delu meseca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com