Obrazovanje

Obuka za nastavnike na otvorenom

Posle šestomesečne pauze u neposrednoj realizaciji akreditovanih seminara za nastavnike, a pred početak nove školske godine, Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju organizovao je akreditovanu obuku “Umeće komunikacije – kako da govorimo i slušamo da bi učenici hteli da nas čuju i da razgovaraju sa nama”.

 

 

“Nastavnici osnovnih i srednjih škola okupljeni u letnjoj učionici Regionalnog centra imaju priliku da uče na sledeće teme: Odnos nastavnik – učenik: Složeno polje komunikacije; Shvatanje autoriteta i izbor vaspitnog stila kao odrednice načina komunikacije sa učenicima; Zone problema u školskoj praksi i potrebne veštine; Stilovi reagovanja u konfliktnim situacijama”, poručuju iz Regionalnog centra za profesionalni razvoj.

Foto: Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju

Zbog preporučenih mera za prevenciju virusa Кovid 19, seminar se organizuje oa otvorenom, a obuci prisustvuju nastavnici iz Niša, Aleksinca, Bora, Žitkovca, Pirota, Blaca i Prištine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com