Merošina

O bezbednosti dece u saobraćaju govoriće stručnjak iz Baličevca

Tribina “Bezbednost dece u saobraćaju” biće održana 25. maja 2018. godine sa početkom u 18 sati, u sali broj 8 u prizemlju zgrade Univerziteta u Nišu. Glavnu reč na tribini imaće uvaženi saobraćajni inženjer Saša Kocić iz Baličevca.

Učesnici tribine pored Kocića, biće diplomirani psiholog Ana Brkić, vlasnik auto škole “D&D Filić” Dalibor Filić i dečiji hirurg iz Kliničkog centra Niš.

Cilj tribine “Bezbednost dece u saobraćaju”, koju organizuju studenti Filozofskog fakulteta, departmana za komuniciranje i odnose sa javnošću, je podizanje svesti o broju nesreća kao i načinu da se njihov broj dovede na minimum. Tribini će prisustvovati i roditelji osnovaca i srednjoškolaca, učenici srednjih škola, profesori i studenti koji će imati priliku da čuju nešto više o merama predostrožnosti kao i o posledicama saobraćajnih nesreća.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju tribini 25. maja, u zgradi Univerziteta od 18 sati. Organizaciju ove tribine pomogli su i Internet portal Radio Sirena i firma “Kocić Gradnja” iz Baličevca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com