Sport

Nišlije briljirale u Crnoj Gori: Zlato za Anu i Milana!

Otvoreni kup u bench pressu – disciplini powerliftinga, održan je 19. avgusta na Mojkovcu u Crnoj Gori. Na ovom takmičenju nastupali su najbolji takmičari iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Reprezentaciju Srbije predstavljalo je 5 takmičara, među kojima i dvoje Nišlija – Ana Kulić i Milan Grozdanović.

Ana Kulić bila je najmlađa takmičarka na Kupu, a osvojila je zlatnu medalju u kategoriji juniora do 52kg, sa podignutih 40kg.

Zlatnom medaljom okitio se i Milan Grozdanović, u kategoriji seniora do 82,5kg, sa podignutih 150kg.

Ja sam izuzetno zadovoljan svojim nastupom i nastupom svoje takmičarke! Već narednog vikenda naš klub nastupa na Balkanskom prvenstvu, koje će se održati u Bačkom Petrovcu, gde takođe očekujem odličan rezultat našeg tima.”, istakao je Grozdanović, trener niških Legionara.

Niške Vesti su već pisale o uspesima Milana Grozdanovića koji ima izuzetno zapažene takmičarske rezultate u powerliftingu i koji iz takmičenja u takmičenje dokazuje da je najjači i obara svetske rekorde.

Zlatne medalje za reprezentaciju Srbije na ovom takmičenju su osvojili i Rade Savić (140+kg) i Zoran Kopić (kategorija do 125kg), dok je Milan Smiljanić osvojio srebro u svojoj kategoriji (do 140kg).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com