DruštvoSport

“Rotarakt klub Niš” i “Legionari” ujedinjeni u humanoj misiji: Novi mobilijari za mališane

’Rotarakt klub – Konstantin Veliki’ i ’Legionari – Elite Fitness’ organizovaće predstojećeg vikenda jednodnevno humanitarno takmičenje u funkcionalnom fitnesu. U sali OŠ ’Dušan Raadović’ 29. septembra prijavljeni kandidati nadmetaće se u disciplinama snage, a tom prilikom prikupiti i dobrovoljni prilog.

Uplaćene kotizacije biće preusmerene u humanitarne svrhe, a za sve prijavljene takmičare obezbeđeni su lunch paketi, majice i osveženje.

Pobednike takmičenja u sve 3 kategorije očekuju brojne nagrade.

Timovi će se takmičiti u okviru tri kategorije i biće podeljeni po polovima, timovi od dva muškarca, odnosno tim od dve devojke. Kategorije u kojima će se nadmetati su: Elite, Scaled i Sport.

Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih formiraće se i MASTER kategorije za takmičare preko 35 godina.

“Takmičari mogu da očekuju krajnje zanimljive treninge i dobru zabavu. Na njima je da formiraju svoj tim i pokažu da su najspremniji! Želimo da uložimo svoju energiju i sredstva i pozovemo druge da nam se pridruže u ovom humanitarnom projektu. Sportskom aktivnošću podržimo rast i razvoj naših najmlađih sugrađana.” poručuju iz organizacijskog tima.

Novac prikupljen od kotizacija za učešće na turniru biće uložen za kupovinu mobilijara za obdaništa u Nišu.

Predškolska ustanova “Pčelica” je odmah podržala inicijativu i sastavila spisak 10 najugoženijih obdaništa koja sadrže veoma malo ili nimalo potrebnih sprava u dvorištu za igru i sportsko aktiviranje mališana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com