Promo

Napravite mesta na tanjiru za specijalitet kuće – OLIO file

Da je Kafana OLIO poznata po specijalitetima to već znaju Nišlije koje više od tri decenije poklanjaju poverenje ovim vrsnim ugostiteljima

Specijalitetima uvek pružaju novi užitak, a poslednjih godinu dana njihova specijalnost postala je i ketering ponuda kao i male proslave, a u susret letnjim danima bašta proširenog kapciteta pogodna je za manja porodična okupljanja i proslave. Rezervišite svoje mesto na vreme.

Uživaćete u omiljenim jelima i nezaboravnom provodu za kraj ispunjenog dana.

“Specijalitet sa roštilja pod nazivom “OLIO FILE” predstavlja savršenu hamroniju ukusa i tekstura. Ovaj delikatesni specijalitet sastoji se svežeg svinjskog file pažljivo punjenog kombinacijom kačkavalja, paprike, maslina i svinjskom dimljenom pečenicom. Svaki zalogaj nudi bogatsvo ukusa – slatkastu i sočnu notu paprike, kremastu teksturu kačkavalja i gaude sira, upotpunjenu osvežavajućim dodatkom maslina”, kažu domaćini.

Kafana Olio poznata je u Nišu po specijalitetima, ugodnoj atmosferi i vrhunskoj usluzi koja je uvek na dohvatu ruke a nađe se još po neko ko ne zna da je ova kafana na novoj adresi u Cvijićevoj broj 3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kafana Olio (@kafanaolio)

☎️018/3502-777;
📞061/309-5559;
📍Cvijićeva 3, Niš

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com