Servisne

Naplata parkiranja i u ulici Ratko Vukićević

U ulici Ratka Vukićevića postavljena je dodatna tabla za naplatu parkiranja. Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš će od 08. januara 2018. godine početi sa izdavanjem dnevnih karata vozačima koji ne poštuju Odluku o javnim parkiralištima, saopštilo je ovo preduzeće.

Ulica Ratka Vukićevića se nalazi u Zoni II (zelena zona) u režimu naplate parkiranja. Naplata će se obavljati kao i na ostalim lokacijama, radnim danom od 7 do 21 i subotom od 7 do 14 časova.

Foto: Niške Vesti

Plaćanje parkiranja na sat može se obaviti slanjem registarskog broja vozila  SMS-om na broj 9182, zatim kupovinom višesatne karte slanjem registarskog broj vozila SMS-om na broj 9185 ili isticanjem papirnih parking karata koje se mogu kupiti na obližnjim kioscima, pojašnjavaju u Parking servisu

Stanari ulice Ratka Vukićevića ili okolnih ulica, koje se nalaze u režimu naplate, mogu kupiti povlašćenu zoniranu stanarsku parking kartu, dodaju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com