Društvo

Medalje za najbolje na Omladinskom kampu

Četvorodnevni Omladinski kamp na Kameničkom visu, deo akcije Ferplej Pantelej, završen je dodelom medalja i sertifikata, najboljim takmičarima u stonom tenisu, pikadu, šahu, skoku u vis i dalj, maratonu i basketu.

Četrdesetoro mladih iz deset opština Nišavskog okruga, iz ruralnih sredina, socijalno ugroženih porodica, boravilo je u kampu na Kameničkom visu.

– Imali smo razne sportske aktivnosti i svidelo mi se druženje, očekujem da se ovakav kamp organizuje i naredne godine, i svakako bih ponovo učestvovala, kaže Katarina Dinić, učesnica kampa.

– Takmičili smo se u stonom tenisu, basketu, pikadu, moji drugovi su osvojili medalje u stonom tenisu, ponosam sam na njih, sve mi se dopalo, i naravno da bih ponovo došao, kaže Nikola Stanisavljević, učesnik kampa.

Kamp podržavaju Gradska opština Pantelej, udruženje “Kamenica” i Ministarstvo omladine i sporta.

– Podržavamo sve aktivnosti vezane za mlade na našoj teritoriji i šire, i naravno da smo podržali i ovaj kamp, gde mladi uče, bave se sportom i druže se. Nastavićemo sa podrškom kampa i oživljavanjem ovog terena i nadalje, kaže predsednik GO Pantelej Bratimir Vasiljević.

Ovakvi kampovi na Kameničkom visu će se održavati tokom celog leta, do septembra, i u njima će učestvovati više od stotinu dece.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com