Promo

Pravo je vreme da nabavite TOPLOTNE PUMPE povoljnije – PINGVIN SLAVICA

Vrhunski uređaji koji imaju visok stepen korisnog rada su svakako toplotne pumpe, one energiju crpe iz okoline i daju ono najbolje – užitak boravka u toplom domu. Dokazano najbolje rešenje za zagrevanje prostorija. Najbolje toplotne pumpe vrlo povoljno možete da nabavite u niškoj radnji Pingvin Slavica.

Foto: Pingvin Slavica

Energija koju crpi toplotna pumpa priroda daje potpuno besplatno te od 1kW električne energije daje od 3 do 5 kW toplotne energije. Ovi uređaji su nezavisni od fosilnih goriva i doprinosi smanjenju CO2, na ovaj način doprinosi očuvanju zdrave životne okoline.

Osim grejanja i tople vode ove pumpe mogu i da hlade, što je velika prednost u odnosu na tradicionalne sastave grejanja. Korišćenjem toplotnih pumpi nema potrebe za izgradnjom dimnjaka, a za instalaciju je potreban samo 1 m2.

Dostupne su u monoblock (10 kW do 32 kW) i split izradi (10 kW do 19 kW). Zbog što veće isplativosti preporuka je da se spajaju na niskotemperaturne sastave grejanja (podno, zidno i etažno grejanje).

Ponuda u radnji PINGVIN SLAVICA – ThermoFLUX-toplotne-pumpe_CRNE-2022

Pingvin Slavica je specijalizovana radnja za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju.

U asortimanu su zastupljeni svetski i domaći specijalizovani proizvođači instalacione opreme, tako da svojim potrošačima može da ponudi pouzdane, kvalitetne i funkcionalne proizvode koji korisnicima pružaju komforna, savremena i inovativna rešenja koja zadovoljavalju zahteve i standarde moderne izgradnje. Tim profesionalaca posvećen je pružanju vrhunske usluge koja zadovoljava najviše zahteve u pogledu izbora optimalne opreme, podrške prilikom projektovanja i ugradnje instalacione opreme.

PINGVIN SLAVICA
Njegoševa bb
(kod Ruskog Cara)
060/0417-818
018/522-768
018/521-515
PingvinSlavica.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com