Sport

Lalatović: U najjačem sastavu na Čukarički

Fudbaleri niškog Radničkog, nakon pauze u Superligi Srbije, dočekuju Čukarički u meču 22. kola.

Niški fudbaleri trenutno su drugoplasirana ekipa na tabeli sa 50 osvojenih bodova, devet manje od lidera Crvene zvezde i šest više Partizana. Čukarički koji dolazi sutra na Čair je četvrti na tabeli sa 39 bodova.

“Odlično smo odradili pripreme i fizički smo spremni za napore koji nas očekuju. Ekipa je zdrava, spremna, igraćemo u najjačem sastavu i dati sve od sebe da osvojimo tri boda pred našom publikom”, rekao Nenad Lalatović, prvi strateg Radničkog.

Sam teren na Čairu je kao i mnogo puta pre ove utakmice bio i jeste u lošem stanju, ističe Lalatović koji dodaje da će sutra na teren izvesti najjači sastav.

“Nemoguće je uspostaviti dobar pas i igrati lepršav fudbal. Smatram da će naša utakmica protiv Čukaričkog biti borbena sa dosta duela i dugih lopti, jer po blatu ne može da se igra drugačiji fudbal. Mi smo spremni i na to i ja verujem u pobedu”, rekao je Lalatović.

Utakmica na Čairu zakazana je za subotu u 15 sati.

Ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu su 300 dinara, južna 150 dinara a za stolicu u loži treba da se plati 1500 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com