Servisne

Kvar na vodovodnoj mreži u Svetosavskoj ulici

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama u gradu:

Kvar na vodovodnoj mreži U Čemerničkoj ulici

Kvar na vodovodnoj mreži u Čemerničkoj ulici kod broja 3 četvrti prilaz, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Srdjana  Lazarevića

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Srđana Lazarevića bb , potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Niškoj Banji 

Kvar na priključnoj vezi na Bulevaru Svetog Cara Konstantina („Kompkonsult doo“) u Niškoj Banji, neophodan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi  u Gornja Trnava 

Kvar na priključnoj vezi u ulici Branislava Jovanovića kod boja 8 u Gornjoj Trnavi, neophodan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Braće Vuksanovića 15, Gadžihanska 12, Jovana Mitića Đorđa 30, Marina Držića na više lokacija, Šarplaninska 24a u Brzom Brodu, Milorada Aleksića u Novom Selu na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulici Milojka Lešjanina.

Ispiranje ulične mreže u Voždovoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com