Društvo

Ko je najpopularniji političar u Nišu? Glasajte u anketi Niških Vesti

Niške Vesti pokreću mini istraživanje u želji da saznaju ko je najpopularniji političar među našim čitaocima. Lista je sačinjena od 16 osoba, koji su trenutno aktivni u političkom životu Niša. Želja Niških Vesti je da na ovaj način, objavljujući anketu javno, sa jasnim sistemom glasanja, vide koliko se mišljenje naših pratioca razlikuje, ili ne razlikuje u odnosu na druge, naručene ankete.

 

Glasanje će se odvijati u dva kruga, nakon čega ćemo proglasiti četiri političara sa najviše vaših glasova. Prvi krug kreće DANAS u 12 časova. Građani će moći svoj glas da daju za svoju omiljenu političku ličnost, ali samo jednom. Za istu ličnost neće moći da glasa, ali će moći za neku drugu.

Prvi krug se završava 03. avgusta u 12 časova, kada ćemo dobiti prvih osam najpopularnijih. Drugi krug sa tih osam izglasanih ličnosti iz političkog života Niša počinje takođe 03. avgusta u podne.

Redosled političara u ANKETI je po azbučnom redu.

Prilikom glasanja unosite svoju imejl adresu na koju će Vam automatski stići KOD uz pomoć koga verifikujemo Vaš glas. Taj KOD važi samo jednom! Ukoliko mejl ne stigne odmah, proverite foldere za Spam i Promocije. Nakon što dobijeni KOD unesete u prozoru za glasanje, Vaš glas će biti prihvaćen.

Svoje glasove možete da date na sajtu Niških Vesti, ali i na društvenoj mreži FaceBook. Na kraju glasanja, oni će se sabrati.

HAJDE DA VIDIMO KO JE NAJPOPULARNIJI NIŠKI POLITIČAR!
GLASANJE POČINJE TAČNO U 12H


Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Право да вам кажем за нишке Политичаре ми је Стало као за лањски Снег .Далеко им Лепа кућа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com