Promo

Budite spremne za leto uz Belviso beauty plus: Lepa žena je negovana žena

Pravi je trenutak da se posvetite sebi i date se na "čuvanje" onima koji to najbolje umeju.

Lepo vreme i leto koje dolazi doneće brojne lepe momente budite spremne da ih dočekate na najbolji način, negovanije kao nikada pre, jer…lepa žena je negovana žena.

Da pružite sebi ono najbolje danas nije teško, pomoćiće vam dame iz kozmetičkog salona Belviso beauty plus koje mogu da svojim umećem učine da se bolje osećate, lepše izgledate i budete zadovoljnije.

Ponuda ovog salona je raznovrsna, tako dame ovde mogu da dobiju najbolju: Depilacija, Higijenski tretman lica, manikir, estetski i medicinski pedikir i različite masaže.

Ono što se trenutno preporučuje i jeste hit je ULTRA CONTURE tretman tela (smanjivanje obima struka, otklanjanje celulita i masnih naslaga, tretman za savršeno oblikovano, zategnuto telo i definisane mišiće, bez gladovanja i napornih vežbi). Povećava obim gluteusa, uklanja celulit, dok, ukoliko radite stomak, masne naslage, odlaze u prošlost. Ciljano i direktno deluje na regije koje vi želite.

Mikrodermoabrazija – piling kože dijamantskim kristalima (država mladalački i svež izgled kože, ublažava bore, staračke pege, ožiljke, pigmentacije uzrokovane suncem, akne i ožiljke od njih, smanjuje proširene pore, reguliše pojačano lučenje sebuma.

Trenutno je na sniženju 50% laserska epilacija aparatima koji su poslednja reč tehnike. Osim što je sigurna, ova metoda je gotovo bezbolna (posebno u poređenju s depilacijom) i pruža dugotrajne rezultate.

Prednosti laserskog uklanjanja dlaka:
Efektivan, brz i bezbolan tretman
Fokusiran na dva aspekta: funkcionalnost i sigurnost
O
dgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu
Poseduje podešavanje za 6 tipova kože
Trostruki sistem hlađenja
Omogućava brzu epilaciju velikih površina
Kontaktno hlađenje i safirski kristal

Ono što dame koje dolaze u ovaj kozmetički salon najviše vole jeste da im je na raspolaganju uvek savet i pregled stručnjaka koji sarađuju sa ovim salonom.

Uvek za nedoumice je tu spec. dermatovenerologije dr Natašom Blažević Kamenov kod koje se može zakazati pregled na temu problematične kože sa problemom akni u tinejdžerskom dobu. Doktorka daje savete, preventivu ili prepisuje terapiju za sve vrste problematične kože.

Belviso  beauty plus
Centar, Karadžićeva 2/1

063/265266
018/202002

Pratite ovaj salon na FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com