Servisne

JKP „Parking servis“ – Niš: Zbog olujnih nevremena broj oštećenja na javnom osvetljenju znatno povećan

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Medijana, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulicama Gavrila Principa, Rudnička, Gorička, Durmitorska, Njegoševa, Bulevar Medijana, Borska, Mokranjčeva, Kovanlučka, Starca Vujadina, Đure Jakšića, Dušana Popovića, Svetopreobraženska, Aleksinačka, Ivanovačka, Orašačka i Partizanska.

Radovi na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj signalizaciji predviđeni su na Bulevaru Svetog cara Konstantina i Bulevaru Medijana, kao i radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije u Knjaževačkoj i Pantelejskoj ulici.

Zbog olujnih nevremena prethodnih dana broj oštećenja na javnom osvetljenju je znatno povećan. Ekipe JKP „Parking servis“ – Niš su svakodnevno na terenu i vredno rade na što bržem i efikasnijem otklanjanju nedostataka.

“Ovim putem molimo korisnike za strpljenje i saradnju, kako bismo što uspešnije sanirali sve nastale kvarove u što kraćem roku”, poručuju iz Parking servisa.

Prijavu kvarova na javnom osvetljenju je moguće izvršiti direktno putem sajta www.nisparking.rs, popunjavanjem jednostavnog formulara, ili putem telefona na broj 018/415-09-70.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Moja ulica Gabrovačka reka kod br. 12.i 19.,nema osvetljenje više od mesec dana(pre oluja)to je pola ulice. Prijavljeno je bar desetak puta, bili su jednom i konstatovali da su izgorele dve led sijalice. Objašnjenje zašto ih nisu zamenili je da su u garanciji a onaj ko treba da isporuči nove nije dostupan. I tako pola ulice u mraku mesec ipo dana. Jesmo li mi grada i drugog reda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com