Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na mreži u Mostarskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnbdvanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vase Čarapića, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Čarapića, i moguć prekid u okolnim ulicama: Boška Jugovića, Bogovoj, Braće Jović.

RADOVI NA PRIKLjUČNOJ VEZI U MOSTARSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Mostarskoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mostarskoj ulici.

KVAR NA VEZI U TOPLIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Ledena Stena, u Topličkoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Topličkoj ulici.

KVAR NA VEZI U GORNjOJ VREŽINI

Voda na površini, potreban je iskop u Gornjoj Vrežini, u Vikend naselju. Popravka vodovodne mreže obavljaće se bez prekida u vodosnabdevanju.

RADOVI NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Kragujevački Oktobar, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kragujevački Oktobar.

RADOVI U SELU GORNjA TOPONICA

Nastavlja se intervencija od prethodnog dana između sela Gornja Toponica i Berčinac. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na manjem prostoru gde se obavljaju radovi.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com