Društvo

Er Srbija ponovo leti iz Niša

Nacionalna avio – kompanija ER SRBIJA započela je ponovno uspostavljanje redovnog avio – saobraćaj sa aerodroma Кonstantin Veliki u Nišu nakon završetka pandemije, današnjim letom na relaciji Niš – Frankfurt (Han) i Niš – Nirnberg,

Foto: Aerodrom Niš

Er Srbija i Aerodromi Srbije su putnicima ponudili dodatnu povoljnost da se od danas na let mogu prijaviti putem interneta (online check-in).

 

„Trenutno zbog mera bezbednosti usled prevencije zarazne bolesti Кovid-19, ovu mogućnost mogu koristiti samo državljani zemalja ka kojima se let obavlja. Pored unapređenja tehnologije opsluge i komfora putnika, ovim će se smanjiti i direktan kontakt putnika i aerodromskog osoblja što ide u prilog merama prevencije“, saopštio je Aerodrom „Konstantin Veliki“.

 

Кako je ranije najavljeno od kompanije Er Srbija od 30. juna 2020. godine nastaviće se sa daljom normalizacijom redovnog avio – saobraćaja uvođenjem tri destinacije, Tivat, Salcburg i Hanover, čime će našim putnicima biti omogućena još bolja povezanost sa Evropom i svetom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com