Promo vesti

Comic night uz poklone za sve posetioce u bioskopu Cineplexx Niš

Film ,,Spajdermen: daleko od kuće“ gleda se u krugu najvatrenijih fanova, sa posterima iz filma u rukama, uz još iznenađenja, i zato te očekujemo u bioskopu Cineplexx Niš, u četvrtak 4. jula od 20 časova da zajedno sa Tomom Holandom bacamo mrežu! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Pre nego se zavališ u udobna sedišta bioskopskih sala, nemoj propustiti najveće okupljanje Spajdermena na jednom mestu, i to od 18 časova u bioskopu Cineplexx Niš! Podržavamo svaki vid kreativnosti i umeća maskiranja, a obezbedićemo i maske za one koji dođu da podrže najveće junake i fanove među nama. Najsrećnije maskirane posetioce očekuju pokloni, uspomena za pamćenje i dobar provod pre gledanja uskoro omiljenog filma! Ko još može da se pohvali da je na slici sa najvećim brojem okupljenih Spajdermena na svetu?

Cineplexx Niš u periodu od 3. do 7. jula postaje kuća u kojoj žive superheroji, a baš 4. jula očekuje se najviše prisutnih junaka, šuška se u prisustvu pravog Spajdermena i strip crtača koji je tu da zabeleži trenutak! Za verne fanove i posetioce Comic night događaja, striparnica Južni Darkwood obezbedila je 25% popusta na sva Darkwood izdanja! Najsrećnije posetioce bioskopa očekuju DexiCo pokloni i Darkwood stripovi.

Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio. Piter Parker naravno neće moći da se opusti na svom odmoru. Opasni Misterio čeka da se obračuna sa njim, a Spajermen će morati da se bori I sa svojim osećanjima.

Cineplexx Niš Kuća u kojoj žive superheroji 

Karte za Comic Night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš!

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close