Društvo

Brnabić: Do kraja godine još jedna fabrika u Nišu

Premijerka Srbije obilazila Niš čitav dan

Premijerka Srbije Ana Brnabić tokom boravka u Nišu najavila je da će do kraja godine biti otvorena još jedna fabrika koja će uposliti više od 1.000 radnika. Premijerka je danas posetila opštinu Niška banja, arheološko nalazište Medijana i Naučno-tehnološki park.

Premijerka je poželela meštanima banje da u narednom periodu imaju više gostiju. Ona je najavila da će država pomoći da banja povrati stari sjaj.

Čelnici banje istakli su da je počeo postupak izgradnje Akva parka, a očekuje se i početak izgradnje izlaznog puta na Koridor 10.

“Otvaranje fabrike u kojoj će raditi oko hiljadu ljudi, početak izgradnje autoputa mira, modernizacija železničke pruge Niš – Dimitrovgrad i izgradnja gasovoda do bugarske, samo su neki projekti koje su važni za Niš”, a njihova realizacija počeće do kraja godine, rekla jee premijerka Ana Brnabić.

Među važnim projektima je i Arheološko nalazište Medijana koje bi za posetioce trebalo da bude otvoreno do kraja  godine, a u koje je  poslednje decenije uloženo više novca nego ikad u istoriji njegovog postojanja, dodala je premijerka.

Na kraju posete Nišu premijerka je posetila Naučno – tehnološki park.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

2 Komentara

  1. Premijerka shvata, da je Niš bez kadrova, te da ogromne investicije ne mogu da pokriju nerad i neznanje.

  2. HVALA na lepim vestima,draga Premijerko,uvek ste dobrodosli, prave NISLIJE su uvek dobri domacini,mnogo uspeha u daljem radu-PRAVI NISLIJA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com