DruštvoPolitika

Ana Brnabić o tragediji u Donjem Međurovu: Puno je vremena potrebno da svi prelazi budu bezbedni i mi na tome radimo

Premijerka Srbije Ana Brnabić u gostovanju na RTS-u rekla je da je velika tragedija udes koji se dogodio u Donjem Međurovu kod Niša, u kome je poginulo petoro ljudi i izjavila da je to sistemski problem koji decenijama postoji u saobraćajnoj infrastrukturi i koji se ne može rešiti za samo pet, šest godina.

Takođe, naglasila je da na pružnom prelazu u Donjem Međurovu postoji jasna pružna signalizacija, ali da nema rampe, jer su, po njenim rečima, stručnjaci ocenili da tu nije bila potrebna, ali da će ipak uskoro biti postavljena.

“Mislim da ne treba na svim pružnim prelazima da postoji rampa, ali signalizacija da. Puno je vremena potrebno da svi prelazi budu bezbedni i mi na tome radimo”, rekla je premijerka.

Ona je takođe apelovala na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i odgovorni, da ne voze u alkoholisanom stanju, kao i to da ne kucaju poruke i ne razgovaraju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com