DruštvoServisne

Naplata računa za utrošenu vodu i usluge kanalizacije prelazi iz JKP “Naissus” u “Objedinjenu naplatu”

Naplatu računa za utrošenu vodu i usluge kanalizacije neće više obavljati JKP “Naissus”, već JKP “Objedinjena naplata”, saopštilo je niški vodovod.

Korisnici usluga, koji pripadaju kategoriji domaćinstava, od 1. januara 2021. godine račune će plaćati preko drugog preduzeća.

“Počev od računa za decembar 2020. godine, pa ubuduće nadležnost naplate računa za utrošenu isporučenu vodu i usluge kanalisanja, fakturisanje, dostavljanje i naplaćivanje će obavljati JКP „Objedinjena naplata“ Niš”, ističe JKP Naissus.

Кorisnici koji imaju neizmirene obaveze iz prethodnog perioda po računima JКP „Naissus“ Niš, kao i rate po zaključenim ugovorima o reprogramu dugovanja, iste mogu regulisati na blagajni preduzeća u ulici Кneginje Ljubice 1/1, na blagajni preduzeća JКP „Objedinjena naplata“ Niš ili bezgotovinskim putem u skladu sa instrukcijama na računima odnosno sklopljenim ugovorima.

Radno vreme blagajne i uslužnog centa preduzeća će u narednom periodu ostati nepromenjeno (radnim danom od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 14).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com