DruštvoVideo

Završava se rekonstrukcija ulice Miloša Đorića, glavna veza za novi kompleks zgrada za izbeglice

Rekonstrukcija ulice Miloša Đorića u naselju Branko Bjegović privodi se kraju. Ova saobraćajnice je inače glavna veza za novi kompleks zgrada za izbeglice, čije se useljenje prema najavama gradonačelnika Niša Darka Bulatovića očekuje veoma brzo.

“Кorona nam jeste, donekle, poremetila građevinske planove, i sada krećemo punom parom u realizaciju svega onoga što smo obećali građanima i uvrstili u Program izgradnje. I u ovoj godini neće biti stajanja”, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

 

Prema rečima direktora Direkcije za izgranju grada Niša Nebojše Lovića, ova ulica je urađena kompletno, od vodovoda i kanalizacije, priključaka na objekat, svih instalacija, ulična rasveta.

 

“Sada smo u završnoj fazi kada je kolovoz u pitanju, a onda nastavljamo sa izgradnjom trotoara i sa rekonstrukcijom okolnih ulica”, kazao je Lović.

 

Vrednost radova je 20 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

10 Komentara

  1. Pretpostavljam da se za ovakve zgrade za izbeglice dobijaju donacije,ali je sramota da se izbeglice naseljavaju, a domicijelno stanovnictvo u sopstvenoj drzavi ide od stana do stana i placa decenijama kiriju za iznajmljeni stan,vidim ja da ce da nam u Srbiji ostati izbeglice a Srbi ce da se isele

  2. To bas i ja citam i ne verujem, mi u sopstvenoj drzavi zivimo privatno, a oni daju stanove izbeglicama sramota!

    1. Strasno,,,,
      Kako to da ti kao Nišlija rođeni još uvek nemaš svoj sopstveni stan? Nešto tu nije u redu sa tvojim životom ??? Ili su i tebe isterali od nekud i smatraš se izbeglicom jadno bas jadno od tebe 🤮🤮🤮

  3. Eeee Srbijo, sta si docekala… Sada dobijaju stanove, kad se namnoze i nakote trazice jezik, skolu, bogomolju, pa ce lepo za neku godinu Milos, Marko, Jovana da se na fakultetima i radnim mestima sklanjaju pred Ahmedom, Safetom, Redzepom…Sjajno!!!!

  4. SRPSKI NAROD NECE DOZVOLITI NEUSTAVNO NASELJAVANJE ILEGALACA (koje vi nazivate izbeglicama iako to oni nisu po svim pravnim aktima).

    Drzte se

  5. Na koje izbeglice tacno mislite? Na izbeglice Iz Bosne? Hrvatske? Sa Kosova? Ili na Srbe iz Srbije?

  6. Vi mislite da su ovo stanovi za migrante? Jos ne znate razliku izmedju migranata i izbeglica? I dalje mislite da su izbeglice iz hrvatske hrvati, iz bosne bosnjaci…? Oterali hrvati hrvate da se sire po Srbiji i teraju “prave” srbe iz Srbije? Niko nije ostavio svoju kucu u kojoj je rodjen i u kojoj je odrastao jer je on tako hteo. Misliš da bi oni voleli da ostave svoje ognjište samo da bi se rasuli po Srbiji?
    I daleko od toga da neko daje stanove dzabe. Iako drzava, verujem, dinar jedan nije ulozila u izgradnju tih stanova, nece propustiti priliku da uzme novac za otkup istih.

  7. Nepismenost do besvesti! Stanovi se daju Srbima izbeglim iz Hrvatske i BiH! Kako vas nije sramota da ovako komentarisete? Ko zna šta koga čega, pamet u glavu, jezik za zube!

    1. Bravo.. Jel ovi ljudi se prave glupi ili su stvarno, samo im neki portal izbaci migranti, 5g i gledaj čuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com