Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš otklanjaće kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.


Ugao ulica Vojvode Tankosića i Ćirila i Metodija

Obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže na uglu ulica Vojvode Tankosića i Ćirila i Metodija.
Zbog intervencije moguć je manji prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Vojvode Tankosića, od ulice Todora Milovanovića do ulice Sedmog jula. Dom zdravlja prespajanjem druge veze neće imati prekid u vodosnabdevanju.

Ulica Aleksandra Medvedeva, kod Elektronskog fakulteta

Obavljaju se radovi na prevezivanju stare na novoizgrađenu vodovodnu mrežu u ulici Aleksandra Medvedeva, kod Elektronskog fakulteta. Ekipa JKP Naissus će u dogovoru sa korisnicima studentske kuhinje na kratko prekinuti vodosnabdevanje do 15 sati.
Bez vode biće biće i Elektronski fakultet i Studentski dom.
Nakon intervencije predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.

Ulica Toponički put bb

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Toponički put, 50 metara od silosa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike od sela Vrtište do sela Gornja Toponica.

Ulica Bulevar Nemanjića br. 102

Kvar na prvom ventilu u Bulevaru Nemanjića, kod broja 102. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike na toj adresi.

Ulica Čamurlijski put bb

Voda na površini, neophodno je raskopavanje u delu ulice Čamurlijski put. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na Čamurlijskom putu i selu Čamurlija.

Niška Banja, ul. Školske česme br. 26

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ul. Školske česme br. 26 u Niškoj Banji. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Školske česme.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com