Servisne

JKP Naissus: Ponovo bez vode Brzi Brod. Radovi i na drugim lokacijama

Ekipe JKP Naissus radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

Naselje Brzi Brod

Zbog havarije nastavljaju se radovi u naselju Brzi Brod. Za vreme dok traje intervencija na vodovodnoj mreži pronađeno je tehničko rešenje tako da žitelji ovog naselja imaju uredno snabdevanje vodom i nema potrebe za angažovanjem auto-cisterne. Završetak radova se predviđa do 15 sati.

Gornji Matejevac, ulica Obilićeva

Objavljeni su radovi u ulici Obilićevoj, u Gornjem Matejevcu. Usled većeg oštećenja na vodovodnoj mreži radovi su pokrenuti u ulici Starine Novaka a odlažu se u Obilićevoj. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Starine Novaka u delu Gornjeg Matejevca.

Novo Selo, Studenička ulica

Voda izbija na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke novog kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Studeničkoj ulici.

Naselje“Kitice“, ul. Vuka Karadžića bb

Na ulici se pojavljuje voda, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Vuka Karadžića, u delu naselje“Kitice“.

Ulica Katićeva br. 17a

Voda puni šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju Katićeve ulice.

Selo Sečanica, više kvarova

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje kod mlina i kod trafo stanice. Zbog radova na popravci oštećenja na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica. Nakon obavljenih radova, sistem se vraća u stanje redovnog snabdevanja vodom.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com