Izbori 2016

SPS-JS održali konvenciju u Nišu

Održana je predizborna konvencija SPS-JS na Letnjoj pozornici u Nišu. Istaknuto je da su ideje slobode, solidarnosti, jednakosti i socijalne pravde i dalje one najbitnije.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković pozvali su Nišlije da izborima glasaju za kolaciju koju oni predvode i obećali ekonomski oporavak grada i otvaranje novih radnih mesta.

“Ne želimo da nikada više bude potrebe za ratom, ali branićemo našu zemlju i naš narod ako za to bude potrebe”, kazao je Ivica Dačić lider SPS-a.

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma obećao je Nišlijama da će sa niškog aerodrom na svakih pola sata polelati po jedan avion.

“Da se aerodrom nalazi u Jagodini avioni bi kružili po 40 minuta iznad aerodroma jer zbog gužve ne bi mogli da slete”, kazao je Marković.

U predizrnoj konvenciji SPS-JS u Nišu učestvovali su i predstavnici “Zeleni Srbije”, Komunističke partije Srbije i Patriotskog pokreta Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com