Lica Niša

arolija u niškoj Tvrđavi

Nišlija Davorin Dinić, nastavlja da nas osvaja fotografijama koje stvara skoro svakodnevno. Ovog vikenda odlučio se da nam pokaže kako izgleda Tvrđava u Nišu kada zalazi sunce i to izgleda čarobno…

“Svaki serijal, svaka sesija koju je do sada uradio Davorin Dinić, pomerila je u izvesnim dimenzijama granice gradskih fotografija. Originalnost pristupa (susret starog i novog Niša, apokaliptični Niš) i neki nevidljivi ”začin” koji dodaje kada beleži uobičajne pojave (Niš pod snegom, noć u Nišu, zalazak sunca na niškoj Tvrđavi), u poslednjih godinu dana kako nam Davorin otkriva svoj talenat za ”klik”, učinili su ga magom fotografisanja. I zbog toga što čini da Niš zrači novom estetikom u fotografskoj umetnosti, smatram da Davorin zaslužuje od Grada neko od značajnih priznanja”, napisala je na svom Facebook profilu naša sugrađanka Milica Vučković o novootkrivenom talentovanom fotografu Davorinu Diniću.

[foldergallery folder=”images/galleries/Davorin Dinic – Tvrdjava”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com