Društvo

Jovica Vasić prekinuo štrajk glađu

Nakon što je dva dana odbijao da uzima i hranu i vodu, Jovica Vasić prekinuo je svoj štrajk. Od štrajka je, navodi, odustao zbog zabrinutosti porodice i prijatelja.

Jovica Vasić štrajkovao je glađu i žeđu dva dana ispred niškog SUP-a, zbog, kako je naveo, lošeg stanja u državi, tražeći azil “za neku bolju zemlju”. “Štrajk glađu zbog lopova i derikoža” parola je koju je prethodnih 48 sati držao kraj sebe.

Vasić je uz ubeđivanje porodice i prijatelja rešio da odustane od gladovanja i žeđi, ali, kako je naveo, nije odustao od ideje da napusti Srbiju i svoj život nastavi na nekom drugom mestu.

On se, putem svog Facebook profila zahvalio svima koji su mu bili podrška prethodnih dana. Podsetimo, on je oktobra prošle godine štrajkovao 17 dana zbog problema sa menadžmentom Narodnih novina. Nakon ovih događaja pronašao je posao, ali je ponovo bio nezadovoljan odnosom poslodavca prema radnicima, pa je stupio u ponovni štrajk.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com