Društvo

35 porodica ponovo će biti priključeno na elektromrežu

Najave Grada i države da će rešiti problem porodica koje godinama žive bez struje, su se obistinile, tako da ponovno priključenje na mrežu uskoro može da očekuje 35 porodica, koje ispunjavaju uslove. Međutim, ono što zabrinjava je činjenica da su mnogi koji su se nalazili na spisku, odustali od dogovora, jer im je kako kažu lakše da se imovina vodi na pokojnike.

 

“Razlog zašto ne prebace imovinu na svoje ime su razni dugovi koje imaju i plaše se izvršitelja. To je poražavajući podatak za nas, jer smo želeli da pomognemo, ali naravno na građanima je da izaberu i da vide da li će posle mnogo godina da se vrate na mrežu ili ne”, istakla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Bez struje je u Nišu 4.500 domaćinstava, a Ministarstvo rudarstve i energetike je u saradnji sa gradskom vlašću i Elektroprivredom Srbije nedavno formiralo komisiju koja bi trebalo da reši taj dugogodišnji problem.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sigurno opet neka zvrcka,mogli bi nas socijalne sa decom da prikljuce uz to da se napravi neki ugovor o isplacivanju na rate. Pitam se ako of septembra krene opet onlone nastava kako cemo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com