Društvo

Nebojša Ranđelović novi pomoćnik gradonačelnika

Prof. dr Nebojša Ranđelović, redovni profesor Pravnog fakulteta u Nišu, odlukom gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, postavljen je za pomoćnika gradonačelnika za visoko školstvo i odnos sa akademskom zajednicom.

„Gradu Nišu je potrebno da se posebna pažnja posveti visokom školstvu i akademskoj zajednici. Postoji program rada po kojem ću delovati, ali u toku su konsultacije sa svim relevantnim činiocima iz ove oblasti kako bi se napravili prioriteti“, kaže za Niške Vesti, prof. dr Nebojša Ranđelović.

Dr Nebojša Ranđelović diplomirao je na Pravnom fakultetu u Nišu 1991. godine. Magistarsku tezu pod nazivom “Narodna skupština Kraljevine Srbije na Krfu 1916 – 1918.”, odbranio je na Pravnom fakultetu u Nišu, 1998. godine.

Doktorsku disertaciju na temu “Srbija i Turska od Pariskog do Berlinskog kongresa – srpsko – turski odnosi i izgrađivanje državnosti Srbije“ odbranio je na Pravnom fakultetu u Nišu, 2003. godine. Na Pravnom fakultetu u Nišu radi od 1999. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com