Merošina

SPORTSKI VIKEND: “Baličevac” prvak Opštinske, “Zemljoradnik” lider Okružne lige

“Zemljoradnik” u derbiju kola protiv “Morave” iz Žitkovca, siguran na domaćem terenu. Pobeda od 1:0, dovoljna za čelo tabele Nišavske okružne lige, Rasovača i dalje u trci za viši rang. U poslednjem kolu Opštinske lige Merošina, ekipa “Baličevca” pobedom na gostovanju  “Azbresnici” rezultatom 4:3, overila je prvo mesto i plasirala se u viši rang takmičenja.

Derbi 31. kola Nišavske okružne lige odigran je u Balajncu, u lepoj fudbalskoj predstavi, iznenađujuće ležernoj za dve ekipe sa čela tabele, jedan gol iz penala u 3. minutu, bio je dovoljan za pobedu domaćina. Pobedom u gostima nad ekipom “Napretka” iz Krušja, “Rasovača” se izjednačila po broju bodova sa “Moravom” iz Žitkovca i uhvatila priključak sa vodećim trojcem u borbi za plasman u viši rang.

printscreen SrbijaSport.net

U ostalim utakmicama naših klubova koji se takmiče u Nišavskoj okružnoj ligi, “Mladost” iz Batušinca je remizirala sa “Radničkim” iz Kočana 3:3, “Naisus” iz Rožine poražen je na gostovanju “Paliluli”, dok je “Padina” doživela još jedan poraz na domaćem terenu 0:2 od ekipe “Sloge” iz Kormana i tako ostala bez šanse za opstanak u ligi.

printscreen SrbijaSport.net

Opštinska liga završena je ovog vikenda, ekipa “Baličevca” obezbedila je plasman u Nišavsku okružnu ligu. Oni su u poslednjem kolu slavili na gostovanju “Azbresnici”, overivši lidersku poziciju, ostavivši iza sebe ekipu “Arbanasca”, koja je tokom gotovo čitavog prvenstva važila za glavnog favorita.

U subotu, košarkaši “Vukova 2013”, gostovali su u Beloj Palanci. Osetno oslabljeni, bez više standardnih igrača nisu pružili veći otpor domaćinu, pa su pretrpeli još jedan poraz na gostovanju 91:30.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com