Merošina

“Vukovi” poraženi na startu Letnje lige

U drugom kolu Letnje lige RKSIS za seniore, košarkaši ekipe “Vukovi 2013” iz Merošine poraženi su na gostovanju u Nišu ekipi “Nibak”, rezultatom 87:48. Priliku za popravni imaće već u sredu 22. maja, kada su domaćini košarkašima Babušnice.

U prvom kolu Letnje lige za seniore Košarkaškog saveza regiona istočne Srbije, merošinska ekipa bila je slobodna, pa je prvu utakmicu igrala u drugom kolu na gostovanju, ipak kvalitetnijoj ekipi, “Nibak” iz Niša. Bez nekolicine nekoliko standardnih igrača, u oslabljenom sastavu, poraz  je bio očekivan. Po četvrtinama 22:15, 26:5, 22:10, 17:18, za konačnih 87:48 u korist niške ekipe.

“Vukovi 2013” već u četvrtak, u sali u Merošini, igraju protiv ekipe iz Babušnice i imaju priliku da poprave utisak i zabeleže prve bodove u ovom takmičenju.

Iz uprave kluba pozivaju sve ljubitelje sporta i košarke da u što većem broju prisustvuju ovoj utakmici i pomognu našim košarkašima u borbi za promociju u Drugu ligu Srbije.

U ovogodišnjoj Letnjoj ligi RKSIS takmiči se 5 ekipa. Pored naše ekipe “Vukovi 2013” i “Nibak” iz Niša, tu su još ekipe “Babušnice”, “Bin” iz Zaječara i “Mladost Vesna” iz Bele Palanke.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com