Hronika

GREŠKA? Keramičaru zapalili BMW

Automobil marke BMW potpuno je izgoreo jutros u 5 časova u požaru na prkingu u Triglavskoj ulici u naselju Trošarina, dok su oštećena još dva vozila koja su bila parkirana pored njega. Pretpostavlja se da je požar podmetnut.

BMW je vlasništvo Mileta Stojiljkovića (54), keramičara iz Predejana koji u Nišu boravi svega sedam dana pa sumnja da je možda neko pomešao njegov auto sa nečijim sličnim vozilom.

– Pošao sam jutros u šest čaova na posao, kada sam video policiju ispred automobila. Tada sam ideo da je u potpunosti izgoreo.

Po zanimanju sam keramičar, u Nišu sam boravio u proteklih sedam dana kod sestričine jer sam završavao neki manji poslić. Čekao sam danas da sin dođe sa odsluženja tromesečnog vojnog roka pa da ga vozim kući. Ni sa kim nisam u svađi ili zavadi tako da ne znam ko je mogao nešto ovako da uradi. Moguće da su moj automobil pomešali sa nečijim koji je tu ranije parkiran, poverava se Mile.

bmw 01
BMW potpuno uništen, Foto: Branko Janačković

On kaže da je šteta na vozilu 1.300 evra ali da je u gepeku izgoreo alat vredan između 2.000 i 3.000 evra.

Opširnije na Alo.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com