Magazin

PLAVI MESEC U SUBOTU OTKRIVA SVE: Čekaju vas ogromne promene, a u junu sledi rasplet!

Preispitaćemo svoju svrhu i posao kojim se bavimo, a posebnu pažnju obratićemo na ono što nam srce govori. Bez obzira na brojne misli koje smo imali, uglavnom nismo krenuli u akciju, ali to će se sada promeniti

Plavi Mesec je treći od četiri puna Meseca koji nas očekuju ovog proleća i neraskidivo je povezan sa našom sudbinom. Do ove pojave doćiće 21. maja i to bi mogla da bude prilika da uradimo stvari za koje nikada nismo mislili da su moguće.

Takođe je interesantno da će naredna dva puna Meseca biti u Strelcu, što znači da smo ovog meseca tek na početku priče koja do svog kraja neće doći sve dok se prašina ne slegne nakon punog meseca u junu.

Stvari su se proteklih par meseci odvijale u sporom tempu usled retrogradnih planeta. Nije bilo nikakvih nesreća i slučajnost – zvezde su od nas tražile da usporimo, malo promislimo i preispitamo svoje živote.Ove godine je trenutak kada ćemo se zapitati da li smo zaista osobe koje želimo da budemo i da li se nalazimo tamo gde želimo da budemo, ali na mnogo dublji način nego što smo to ranije činili.

Preispitaćemo svoju svrhu i posao kojim se bavimo, a posebnu pažnju obratićemo na ono što nam srce govori. Bez obzira na brojne misli koje smo imali, uglavnom nismo krenuli u akciju, ali to će se sada promeniti.

plavi mesec 01
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Strelac voli slobodu, prati sopstveni ritam i radije bi naučio lekciju na teži način nego iz straha ostao ušukan u svojoj zoni komfora. Čak i uz svoju liberalnu prirodu, Strelac je praktičan i retko donosi ishitrene odluke poput drugih znakova. Međutim, njegova najveća mana je želja da uvek pored sebe ima nešto konkretno za šta može da se uhvati.Ovo je ujedno i najveći oksimoron ovog znaka – želja za slobodom naspram potrebe da je logički definiše.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com