Zabava

Zašto ljudi odlaze kod astrologa i da li Astrologija može da predviđa?

Radoznalost, želja da saznamo kakva će nam biti budućnost, ali problemi sa kojima se svakodnevno susrećemo, neki su od razloga zašto odlazimo kod astrologa, naravno u nadi da ćemo čuti kada će biti bolje, kada će se stvari u našem životu srediti. Jedna od astrologa u Nišu Jelena Kovač, rekla je Niškim vestima da oni koji kod nje dolaze najčešte su opterećeni pritiscima porodice, poslodavca, sredine u kojoj žive, zato što su radoznali ili su jednostavno rečeno nesrećni.

 

Ona ističe da astrologija može da predviđa i dodaje da će vam astrolog pomoći da spoznate koje oblasti života će se menjati u određenom vremenskom periodu, da li će te se ostvariti na profesionalnom, porodičnom, ličnom, duhovnom planu, koji su vaši najveći životni potencijali.

 

jelena.astrologija@gmail.com

“Astrologija može da upozori na to gde su prepreke na koje nailazite. Recimo, planeta Merkur je retogradna od 18. juna do 12. jula 2020. godine. Svaki astrolog će vas upozoriti da u ovom periodu ne potpisujete važna dokumenta i ne zaključujete ugovore, kao i da ne kupujete ništa preko interneta. Upozoriće vas na gužvu u saobraćaju i nepohodnost veće koncentracije u vožnji. Nakon 12. Jula, Merkur kreće direktno ali mu je potreban određeni vremenski period da se ispravi. To je 26. juli. Do tada ne kupujte tehničke uređaje, naročito mobilne telefone i kompijutere”, rekla je Jelena Kovač.

U ličnim horoskopima to znači da vas u astrološkom polju kojim vlada Merkur, očekuju problemi u ovom vremenskom periodu, upozorava.

 

“Takođe je i Venera u svom retogradnom hodu, do 27. jula. Za vreme njene retrogradnosti nije dobro započinjati ljubavne veze, kupovati stvari, davati pozajmice ili se uzajmljivati. Кada je Venera retrogradna jedino je dobro kupovati umetnička dela i zlato, jer će se kasnije povećati njihova vrednost”, otkriva Jelena Kovač Niškim Vestima.

Prema njenim rečima svaki horoskop je priča za sebe. Ono što ste vi, to je vaš ascedent (podznak), položaj Meseca, Sunca, Marsa, Merkura, Venere, Saturna, Plutona, Urana, Neptuna, Severnog i Južnog mesečevog čvora u vašoj natalnoj karti, kao i apekata koje ove planete, odnosno nebeska tela stvaraju.

“Vaš horoskop je jedinstveni trenutak u vremenu, samo vaš i ničiji više. To je kosmički trenutak u kome su se planete u određenom stepenu, minutu, sekundi, stvarajući međusobne aspekte kretale po nebeskom svodu u trenutku vašeg rođenja.  On pripada samo vama i na jedinstven način povezuje vas, vaša životna događanja i vašu životnu energiju sa prirodom i svemirom”, kaže Jelena Kovač.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com