Društvo

Komunalci oduzeli tonu povrća od “uličnog” prodavca

Komunalna policija je jutros privremeno oduzela oko tonu cnog luka, cvekle, kupusa, i drugog povrća od osobe koja je prodavala ove proizvode sa površine javne namene, van prodajnog objekta, u ulici Đuka Dinić.

„Lice zatečeno u prekršaju je u prethodnom periodu više puta uočeno i evidentirano kako vrši prodaju robe van prodajnog objekta“, saopštili su u niškoj Komunalnoj policiji.

Komunalci su poljoprivredne proizvode oduzeli u Akciji suzbijanja vanpijačne prodaje kod Tvrđavske pijace, saopštili su.

„Odeljenje komunalne policije Grada Niša je izvršilo akciju na suzbijanju vanpijačne prodaje robe „na veliko“ odnosno prodaje robe van prodajnog objekta od strane lica koja su istu prodavala bez pribavljenog odobrenja izdatog od strane nadležnog organa i potrebne prateće dokumentacije u skladu sa važećim propisima“, dodaju.

Akcija koju su sproveli od ponoći do 6 sati jutros, protekla je bez problema i biće nastavljena i ubuduće, dodaju.

Iz Komunalne policije podsećaju sugrađane da transportna vozila za kretanje ulicom Đuka Dinić moraju posedovati važeću nalepnicu „plava zona za 2016.godinu“ i da robu prodaju „na veliko“ na kvantaškoj pijaci na Bulevaru cara Konstantina bb.

Odeljenje komunalne policije grada Niša će podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka za lice koje je zatečeno prilikom vanpijačne prodaje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com