Sport

Malo opušteno

Naši fudbaleri dobili su malo slobodnog vremena pred utakmicu sa Gvanžuom. Neki su vreme iskoristili tako što su prošetali ovom modernom metropolom, a Acko golman i Tomke su se oprobali u “igricama” u “9D” tehnologiji i kažu da je utisak neoponovljiv. Duh drugarstva i dobrog raspoloženja, koji prati naš tim tokom ovih priprema, nam potvrđuje njegovu snagu, na svakom koraku. Nadamo se da će im igra i rezultat, još više podići raspoloženje, pred povratak kući, dan nakon utakmice.

Da podsetimo, da će Radnički utakmicu odigrati na Univerzitetskom stadionu, kapaciteta 60 000 mesta, a protivnik će biti Gvanžu (Guangzhou R&F F.C.). Klub Gvanžu je pod “dirigentskom palicom” Dragana Stojkovića-Piksija, koji je preuzeo vođenje kluba u avgustu prošle godine, a jedan od pomoćnika mu je Žarko Đurović, nekadašnji saigrač iz Crvene Zvezde. Ekipa Gvanžua, koju takođe čine, mahom domaći igrači, pojačali su, bivši igrač Valensije Mičel, južno-korejski reprezentativac Jang, član reprezentacije DR Konga, Bokila, Brazilac Renatinjo, a najbolji strelac ekipe je nigerijski reprezentativac Olanare.

Aca 9D

Opušteno

Tomke 9 D

Utakmica sa Gvanžuom počinje u 15,30 č. po kineskom, odnosno u 08,30 č. po našem vremenu.

Povratak u Niš je zakazan za ponedeljak u 11,50 č po kineskom, odnosno 04,50 č. po našem vremenu sa aredroma u Gvanžuu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com