Sport

STOJ NA RUKAMA NA IVICI SMRTI Trojica mladića treniraju na 80 metara visokom soliteru

Stoj na rukama na 80 metara visine, bez ikakve zaštitne opreme, običnom posmatraču izgleda kao začikavanje sudbine i igra na ivici sigurne smrti, a njima je to – običan trening.

Trojica uličnih gimnastičara Nikola Raketić (21) i Branislav Grivej (21) iz Niša, i Vladimir Vuković (21) iz Novog Sada napravili su novi serijal neverovatnih fotografija na soliteru na Bulevaru dr Zorana Đinđića od kojih se ledi krv u žilama, čak i onima koji nemaju strah od visine.

Ovi mladići pak za strah ne mare. Uzdaju se u svoje snažne mišiće i godine provedene u uvežbavanju gimnastičkih figura pa im je, kažu, svejedno da li ih izvode na zemlji ili na vrhu najvišeg solitera u Nišu.

gimnasticar 01
Instruktor akrobatike u Dubaiju: Branislav Grivej
Foto: Privatna arhiva

Nikola priznaje da je ovisnik o adrenalinu.

– Kad god prođem preko nekog mosta, moram odmah da uradim stoj na rukama. U ovome sam dosta godina i poznajem rizike, a i svestan sam svojih mogućnosti tako da mi visina ne predstavlja problem. Opasno je, znam i sam to, ne mora drugi da mi kaže, ali bolje i to nego da se drogiram, zar ne? – kroz smeh priča Raketić.

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com