Društvo

Vučić: u Nišu sam bio 60, 70, možda i 80 puta

Možda bi Novosađani mogli da mi kažu da sam 15-tak puta bio u tom gradu, a u Nišu sam bio 60, 70, možda i 80 puta, kazao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom objava na društvenim mrežama da u Niš retko dolazi i to samo pred izbore i u slučaju rata.

“Taj nije čist ko god je to rekao. Ja sam u Nišu više nego kod kuće. Svako malo pa sam ovde. Dojadio sam i bogu i narodu ovde u Nišu. Mislim da svi premijeri i predsednici zajedno od 1945. godine do sada nisu bili ovde, koliko sam ja bio”, naglasio je Vučić na konferenciji za medije.

Dodao je da mu je toliko Niš “nevažan” da je nedavno primio ljude iz Brzog Broda da bi sa njima razgovarao oko dalekovoda.

“Ti ljudi su tamo vrlo vredni i vode računa o svom naselju. Napravili su raj za decu i da ne objašnjavam sve probleme. Ali da bi smo u Nišu obezbedili dovoljno struje, a da ne bi smo izgubili mnogo vremena, jer sad ima mnogo fabrika koja morate da prikopčate na električnu mrežu”, izjavio je Vučić ne precizirajući šta će biti sa gradnjom dalekovoda u Brzom Brodu da li će biti građen nadzemno ili podzemno kao što su meštani tražili.

On je dodao da ne postoji ni jedno mesto u Srbiji u kome je proveo toliko mnogo vremena kao u Nišu.

“Ovde smo obeležili naš praznik, Dan srpskog jedinstva. Gledamo da sve što možemo iz Beograda pomerimo u Niš”, izjavio je Vučić.

Kao primer toga naveo je i to što se danas u Nišu sastao sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim i predsednikom Bugarske Rumenom Radevim.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com