Društvo

Više Javno Tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu za zloupotrebu službenog položaja protiv Dragana Milića

„Pravda je spora ali dostižna“ – Sun Tzu

Više Javno Tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu za zloupotrebu službenog položaja koju je protiv direktora Kardiohirurgije dr Dragana Milića podneo prvi čovek UKC Niš.

„Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg Javnog Tužilaštva u Nišu odbacio je krivičnu prijavu za zloupotrebu službenog položaja koju je protiv mene podneo direktor UKC Niš dr Zoran Perišić“, objavio je na svom Facebook nalogu direktor Kardiohirurgije UKC Dragan Milić.

On dalje dodaje da bi svuda u civilizovanom svetu, svaki direktor bilo koje ustanove, nakon lažnog prijavljivanja svojih kolega bi iz moralnih razloga podneo ostavku ili bi od nadležnih institucija trenutno bio smenjen zbog nanete štete lažno optuženim osobama i urušavanja ugleda kuće kojom rukovodi.

„Nijedan politički pritisak glavnih moćnika u gradu, niti izrečena laž ili pretnja, neće nas skrenuti sa puta da se borimo za bogatiji, pristojniji, lepši i pravedniji Niš“, završava doktor Milić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com