Društvo

UVEK! Kada ONA peva nacija PLAČE

Nišlijka Dijana Stojković Žirado ponovo je sinoć naterala naciju na suze. Od svog prvog nastupa neprestano izaziva veliku pažnju, pored svoje tužne životne priče publika vapi za njenim glasom.

Ovaj krug poklopio se sa pomenom koji danas dajemo mojoj sestri. Upravo se spremamo da idemo na groblje. Meni je drago da se ovaj poslednji nastup poklopio sa pomenom jer joj ja na taj način još jednom odajem počast. Nisam je obrukala ni nju ni grad…Kažu vreme leči sve, ali je svakim danom ista bol jer mi ona jednako nedostaje“, kaže drhtavim glasom Dijana za Niške Vesti.

Dobijam na hiljade poruka i komentara, zovu me iz čitavog sveta a ja sam srećna jer prenosim pozitivnu energiju, kaže ona.

Uz nju su u Beogradu sinoć bile i dugogodišnje prijateljice koje su njena velika podrška. A nakon nastupa sa ćerkom, emocije su prosto eksplodirale na društvenim mrežama. Pregledi snimaka se broje na hiljade.

Foto: Privatna arhiva

U trećem kolu takmičenja “Nikad nije kasno” koje je emitovano sinoć, Dijana je otpevala prvo pesmu „Ivanova korita“, a zatim ponovo uzdrmala naciju emotivnim nastupom.

Revijalni deo takičenja bio je rezervisan za duet sa ćerkom Draganom Stojković. Zajedno su izveli pesmu Lepe Brene  „Ja nemam drugi dom“.

Odličan izbor pesme i emocija koju su prenele majka i ćerka na publiku i gledaoce, naterao je mnoge na suze. Nišlije ali i žiri imaju samo reči hvale za ovu hrabru, Nišlijku koja čarodno peva.

Dijanu sutra očekuje dodela nagrada o kojoj nije želela puno da priča, kaže i da ne zna puno detalja.

„Znam samo da dolaze po mene i da idemo na neku dodelu, reči ću vam sutra o čemu se radi“, završava nasmejana Dijana Stojković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com