Društvo

USKORO otvaranje! Sprema se niško klizalište

Klizalište u Čairu se uveliko priprema za niške klizače.

Upravo se formira ledena ploča, a otvaranje je najavljeno kao i uvek u drugoj polovini decembra najavljuju iz Sportskog centra Čair.

“U toku je formiranje ledene ploče i sve će biti spremno za 20. decembar kada je planirano otvaranje”, kaže Ivan Milenković, upravnik klizalište SC “Čair”.

Otvaranje može da odloži samo toplo vreme, kaže direktor Sportskog centra Dragan Perić.

“Mi smo počeli sa formiranjem ledene ploče još u petak ali se za danas i sutra najavljuju visoke temperature i onda nisam siguran oko datuma otvaranja. Pratimo situaciju i za sada planiramo 20. decembar za otvaranje ako bude drugačije obavestićemo medije”, rekao je Perić za Niške Vesti.

Cene i radno vreme vreme klizališta neće se menjati u odnosu na prošlu godinu. Za 90 minuta klizanja plaća se 150, a za  iznajmljivanje klizaljki 100 dinara.

Radnim danima klizalište će biti otvoreno od 13.30 do 20.30, a vikendom od 12.00 do 20.30.

Za sve one koji ne znaju da klizaju svake godine bude organizovana škola klizanja u sklopu klizališta. Termini škole klizanja su večernji, obuka traje nedelju dana sa instruktorima i iznajmljenim klizaljkama i koštala je lane 2000 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com