Servisne

U utorak oblačno i hladnije, popodne kiša

U Srbiji će u utorak 21. novembra da bude umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, a više padavina se očekuje u drugom delu dana, kada će zahvatiti celu Srbiju, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće slab i umeren, na severu istočni i severoistočni vetar, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, prema kraju dana u skretanju na severni.

Najniža temperatura biće od 0 do 8, a najviša od 8 na severu do 13 stepeni na jugoistoku.

Biometeorološka prognoza za utorak, 21. novembar: Biometeorološke prilike mogu uticati na pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika, pa im se preporučuje dodatna opreznost i smanjenje fizičkih napora. Meteoropatske reakcije u formi glavobolјe, nervoze i pada koncentracije biće tokom dana u pojačanju.

U sredu će biti oblačno, na severu vetrovito uz prestanak padavina od sredine dana, a zatim i razvedravanje, dok će u ostalim krajevima i dalje biti kišovito. Na visokim planinama jugozapadne i južne Srbije kiša će uveče kratkotrajno preći u sneg. U četvrtak u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo će se u brdsko-planinskim predelima zadržati pretežno oblačno, tek ponegde sa slabim padavinama. Od petka česta naoblačenja, povremeno s kišom, a od subote i hladnije, pa se u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com