Promo

Transcom nastavlja sa zapošljavanjem i otvara niz novih radnih mesta na jugu Srbije

Švedski lider u oblasti korisničke podrške

Multinacionalna kompanija Transcom ulaže u niz novih radnih mesta na području celog regiona, a u Srbiji nastavlja sa rastom u sva tri grada u kojima posluje – Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

S radom u Nišu kompanija je započela u oktobru 2021. godini, a najavljuje otvaranje velikog broja novih radnih mesta za sve stanovnike Niša i okoline.

Šta posao u Transcomu tačno obuhvata?

Pružanje korisničke podrške klijentima jedne renomirane evropske online banke. Korisnici iz različitih delova sveta kojima je potrebna pomoć ili su im potrebne određene informacije u vezi njihovih bankovnih računa kontaktiraju svoju podršku, a novoformirani Transcom-ov niški tim odgovara na njihove zahteve i pruža im informacije koje su im potrebne.

Ovu švedsku kompaniju karakteriše jedno dinamično, motivišuće i prijateljsko radno okruženje sa konstantnom mogućnošču napretka za sve zaposlene koji se istaknu svojim radom i proaktivnošću. S obzirom na to da se Transcom-ovi projekti razvijaju velikom brzinom, sve su češća interna unapređenja zaposlenih na više pozicije, zbog čega je u kompaniji moguće izgraditi karijeru u prilično kratkom roku. Ovo je idealna prilika za stanovnike južnog dela Srbije da okrenu novi list u svojoj karijeri, postanu deo tima koji posluje širom sveta i zakorače u jedan dinamičan svet korisničke podrške u kom će konstantno usavršavati svoje komunikacijske veštine.

Ko može da aplicira za posao u Transcomu?

Zaposlenje u Transcomu omogućeno je svim generacijama, od studenata do osoba starijeg životnog doba, a zbog uhodanih mehanizama poslovanja, organizovanih treninga i konstantnog rada na edukativnim platformama za svoje zaposlene, svi imaju mogućnost konstantno da se edukuju i uhvate korak sa savremenim načinima poslovanja u svetu korisničke podrške.

Menadžment kompanije je veoma ponosan na konstantni rast koji kompanija beleži u regionu, a ponajviše na Transcom-ov dolazak u Niš. U nadolazećim mesecima Transcom će nastojati da nastavi svoju ekspanziju na području Niša i okoline, konstantno radeći na povećanju operativnih kapaciteta s namerom zapošljavanja novih agenata. Svi građani sa znanjem nekog od stranih jezika, sa fokusom na nemački jezik, imaju mogućnost apliciranja, kao i da detaljnije upoznaju kompaniju u razgovoru s predstavnicima Transcom-ovog tima za selekciju i zapošljavanje.

Ako želite da konkurišete za posao u Transcomu više informacija o otvorenim pozicijama možete pročitati OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com